Volnys Trafikskola

Öppettider Kontoret: Vardagar 12.30-15.00 eller inbokad tid.  Tel 0980-310 554
Volnys Trafikskola

Avtalsvillkor

Volnys Trafikskola drivs som ett aktiebolag sedan 2018. Vi är godkända för F-skatt Vi erbjuder körkortsutbildning, Riskutbildningar och Introduktionsutbildningar. Vi tillämpar oss av STR:s policy gällande avbokningsregler/reklamations – och återbetalningspraxis (www.str.se).

Avtalsvillkor – VOLNYS Trafikskola AB

§1 Acceptera avtalsvillkor Genom att skriva in dig på VOLNYS Trafikskola AB blir du kund och användare av våra tjänster och accepterar därmed dessa avtalsvillkor.

§2 Minderårig Om du är under 18 år måste du enligt lag ha dina föräldrars eller annan förmyndares samtycke för att gå med på våra avtalsvillkor. Betalning av körlektioner är ett godtagbart sätt till samtycke.

§3 Personligt konto via Elevcentralen Ditt konto är personligt. Inloggning och lösenord skall användas av dig, du har själv ansvar för skydda detta. VOLNYS Trafikskola AB är inte ansvariga för eventuell skada som uppstått om någon annan utomstående loggar in och använder ditt konto. Som kund har du tillgång till Elevcentralen och dess tjänster under hela din utbildning. VOLNYS Trafikskola AB förbehåller sig rätten att stänga av kontot vid missbruk av tjänsten.

§4 Dina personuppgifter Dessa är de du lämnat till oss och valt att uppge. Dina personuppgifter skyddas av GDPR. Vi kommer aldrig föra dina personuppgifter vidare till tredje part. All data hanteras på en säker server som sköts av STR Service AB i Landskrona. Var noga med att alltid ha informerat oss om du byter adress, telefonnummer och e-post för vår kontakt med er.

§5 Priser och Betalning Aktuella priser hittar du på vår webbplats. Priserna kan komma att ändras under utbildningens gång. För att kunna tillgodoräkna sig rabatterna i våra Paket krävs förskottsbetalning. Vi tar emot betalningar via BankGiro, kortbetalning via E-handeln och Swish.

§6 Fakturering VOLNYS Trafikskola tillämpar endast fakturabetalning till företag för de produkter och tjänster som kunden köper och som inte betalas vid kurs eller köptillfället. Fakturan skickas till den adress som uppgetts vid inskrivningen. Det är upp till dig som kund, att informera om förändrade adressuppgifter. Avgifter som tillkommer pga. felaktiga adressuppgifter debiteras. Betalningsvillkor är 10-30 dagar. Vid utebliven betalning tillkommer påminnelseavgift och dröjsmålsränta enligt Räntelagen.

§7 Avbokningsregler Vid avbokning, annan avbeställning m.m. tillämpas STR:s praxis angående ersättning och återbetalning vid avbeställning m.m. se www.str.se. Därvid gäller att trafikskolan i enlighet med det som sägs i p. 3 och 4 (i STR:s praxis) har rätt att ta ut en administrationskostnad om tio procent av kursavgiften.

§8 Alkolåsanvändning VOLNYS Trafikskola AB använder alkolås för alla behörigheter. Vid körlektion måste du göra ett godkänt utandningsprov. I annat fall har trafikskolan rätt att avbryta lektionen med full debitering.

§9 Upphovsrätt och nyttjanderätt Allt material är skyddat av lagen om upphovsrätt.

§10 Friskrivning från ansvar VOLNYS Trafikskola AB tar inte ansvar för avgifter som kan tillkomma vid påminnelse eller inkassokrav om kunden ej uppgett rätt adress eller uppdaterat oss med rätt uppgifter.

§11 Ändringar av dessa Avtalsvillkor Avtalsvillkoren kan komma att ändras under körkortsutbildningen. Då kommer detta att aviseras på elevcentralen. Ett godkännande av avtalsvillkoren via elevcentralen, anses att kunden accepterat avtalet.

§12 Vid eventuell tvist VOLNYS Trafikskola AB kommer göra allt för att du som kund skall bli nöjd. Skulle vi misslyckas med detta skall du som kund i första hand vända dig till Britt-Inger Volny på VOLNYS Trafikskola AB.

I annat fall skall du som kund vända dig till STR:s Reklamationsnämnd (www.str.se), om trafikskolan inte är medlem i STR så kan du som elev vända dig till Allmänna reklamationsnämnden (www.arn.se).